Home » Lucu » GOLEK GODHONG
GOLEK GODHONG

GOLEK GODHONG

Simbah Mukidi sedang mencari daun pisang buat bikin lontong dan Mukidi datang menghampiri Simbahnya.

Mukidi: “lagi opo mbah?”

Simbah: “gek golek godhong gedhang le..”

Mukidi: “Godhong Gedhang nggo opo mbah?”

Simbah: “nggo gawe bungkus lontong le..”

Mukidi: “lontong gawe opo mbah?”

Simbah: “dinggo gawe opor mengko”

Mukidi: “ooh..isih mengko? lha saiki  lagi opo mbah?”

Simbah: “lagi golek godhong gedhang le..”

Mukidi: “gawe opo mbah?”

Simbah: “lah piye to koe ki? Kan mau wis tak omongi  to le..gawe bungkus lontong”

Mukidi: “lontong dinggo opo mbah?”

Simbah: “dinggo mangan nggo opor le! Mosok nggo ganjel lawang!”

Mukidi: “ooogg…ngono to mbah?”

Simbah: “iyo ngono le..wis gek lungo kono ojo ganggu aku..”

Mukidi: “lha ngopo mbah?”

Simbah: “lha aku kan lagi akeh gawean saiki le..”

Mukidi: “gawean opo mbah?”

Simbah: “woo..jangkriiikk…golek godhong gedhang..”

Mukidi: “godhong gedhang nggo opo mbah?”

Simbah: “dinggo gawe lontong…lontong…lontoooongg…budek po koe ki?”

Mukidi: “simbah ngomong karo sopo?”

Simbah: “woo..wedhuss..lha yo mbe koe kui to yoo…!!”

Mukidi: “lha nek mbe aku kenopo kok bengak-bengok mbah? Aku kan ning kene..”

Simbah: “ dengkulmu somplak kui…lha koe ora ngerti-ngerti je le..ora ndelok opo aku lagi akeh gawean iki?

Mukidi: “ gawean opo mbah?”

Simbah: “dengkulmu anjlog ki..golek godhong gedhang le..”

Mukidi: “godhong gedhang gawe opo mbah?”

Simbah: “cangkemmu suek-suek..dinggo bungkus lontong iki lho lee…njur dipangan to yo le..”

Mukidi: “kan ning omah wis ono beras mbah, lha kenopo mangan kok dicampur lotong gedhang?’

Simbah: “putuku sing ganteng, uireng kluntheng koyo areng dolano sing adoh kono yo! Mengko simbah ndak budrike kumat maneh yo le..koe ki reti ra simbah ki gek nyambut gawe iki lho le…”

Mukidi: “lha ngopo budrik mbah? Jane simbah ki lagi golek godhong opo budrik sih? Budrik ki opo mbah opo iso dinggo bungkus lontong?”

Simbah: “ woo…guoblok..kenthir..tenan kok koe ki le..”

Mukidi: “kentir? Simbah setres yo?”

Simbah: “iyo simbahmu dadi setres ki loh..ndasku dadi cenot-cenot goro-goro koe ganggu nyambut gawe ki loh..”

Mukidi: “nyambut gawe, golek godhong marai mumet po mbah? Lha nopo kok isih golek godhong gedhang?”

Simbah: “wiss rak sah kakean cangkem..mending koe gek muliho kono le..”

Mukidi: “ yo mbah aku tak mulih ae..simbah ora mulih sisan?”

Simbah: “mengko aku isih ono gawean ki loh”

Mukidi: “gawean opo mbah?”

Simbah:”wwwooooo…lha diamput tenan kok koe ki leeeeeeee!!!!!”

wkwkwkwkwkwk

x

Check Also

Dijual Rp. 40 Juta, Cermin Mahal Ini Bisa Diajak ‘Tersenyum’

Unikdanlucu.com – Siapa sangka sebuah cermin yang berharga mahal ini bisa diajak tersenyum karena memiliki ...