Home » Aneh & Unik » Momen Seekor Kucing Yang Mengais-Ngais Kuburan Majikannya Ini Bikin Haru Dan Viral

Momen Seekor Kucing Yang Mengais-Ngais Kuburan Majikannya Ini Bikin Haru Dan Viral

Unikdanlucu.com – Sebuah rekaman yang menunjukkan bagaimana kedekatan antara sang majikan semasa hidupnya dengan binatang peliharaannya ini mendadak viral dan bikin haru para netizen.

Pasalnya seekor kucing berwarna putih itu sepertinya tak rela jika sang majikan telah meninggalkannya untuk selama-lamanya. Hal itu terlihat dengan cara si kucing yang nampak mengais-ngais kuburan sang majikan dan tidur di atasnya. Bahkan ketika banyak pelayat yang mencoba untuk mengusirnya, kucing itu nampak tak ingin pergi dari kuburan sang majikan.

Dan berikut adalah tulisan lengkap yang dibagikan oleh pemilik akun Sofftuan CZ pada akun Facebooknya, Rabu(20/9),

“Assalamualaikum..

Tok Wan saya (Ismail Bin Mat) telah selamat di kebumikn ditanah Pekuburan Masjid Kelibang..Ada Kejadian berlaku semasa membaca talqin, sekor kucing Putih mai mengelingi kubur arwah..Sunguh besar kekuasaan mu ya Allah..Semasa arwah tokwan saya di dunia..dia seorang yg cinta kepada kucing..Harap Tokwan di tempatkn dgn org yg beriman.. Kasih sayang seorg tokwan kepada kami cucu 38org dripada 12 anaknya tiada ganti…terlalu bnyk kenangan manis yg kami xkan lupa sampai bila2…kami sayang sgt2 kat tokwan…moga tenang disana…Al-Fatihah”

Posted by Soffuan CZ on Sunday, September 17, 2017

Bagaimana Menurut Kalian?

Baca Juga Informasi Mengenai Berparas Cantik, Penjual Cilok Ini Mendadak Viral Dan Bikin Gagal Fokus!

x

Check Also

Viral! Aksi Polantas Terhadap TNI Ini Layak Untuk Ditiru

Unikdanlucu.com – Warganet belum lama ini dikejutkan dengan rombongan TNI yang mendadak dihentikan oleh Polantas ...